Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие се съгласявате с това. Запознайте се с политиката за използване на бисквитките тук.

За нас

Ще доставим Вашата поръчка до всяка точка на България или която и да е страна от ЕС.

Детайли за доставка ще намерите тук.

 

 

 

 

Телефон за връзка: 

0899 111 606

 

Работно време: 
понеделник-петък:10:00 - 17:30 ч.
събота:Почивен ден.
неделя: Почивен ден.
ГР. БУРГАС
ул. Христо Ботев 1.
 

 

 

 

Онлайн поръчки се обработват в работни дни.

 

 

 

 

Вече 27 години наша основна цел е удовлетворението на клиентите.

 

 

www.blink.bg е уебсайт, онлайн-магазин, собственост на Ирис Оптика гр. Бургас, предоставящ от 2010 година и за първи път в България възможност на потребителите изцяло онлайн да изберат, пробват и поръчат диоптрични очила. Клиентите избират сами стъклата за своите очила по голям диапазон от характеристики на стъклото, както с рамка от онлайн магазина, така и със собствена.

Онлайн оптика Ирис се обслужва от екип, който не е анонимен и включва оптици с 40 годишен опит,  с които можете да се срещнете за консултация, да разговаряте на място или по телефон, както и да видите къде и как се изработват очилата ви.

В Ирис Оптика гр. Бургас можете да поръчате диоптрични очила със стъкла от водещи световни производители като: Essilor, Hoya, Rhein, Indo, Zeiss, Nikon, Ilt, Shamir и др.

 

Маркови слънчeви очилa и диоптрични рaмки, контактни лещи, цветни лещи и консумативи за тях, овлажняващи и профилактични капки за очи. Ще Ви предложим качествено обслужване, професионална консултация с подход към персоналните Ви нужди и предпочитания. 

 

Супер изгодни възможности за клиенти от гр. Бургас - можете да се възползвате от по-ниските цени онлайн и да изберете начин на доставка "получаване в оптиката или до Ваш адрес".

 

През всичките 27 години за нас винаги е било важно да бъдем в помощ на клиентите си, да отговорим на всички техни въпроси, да предоставим коректно отношение и бързо изпълнение.

 

Винаги сме на разположение за консултация както на място, така и чрез имейл. Можете да ползвате контактната форма на сайта, ще Ви отговорим изчерпателно.