Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие се съгласявате с това. Запознайте се с политиката за използване на бисквитките тук.

Общи условия за ползване

Общи условия за ползване

 

По смисъла на настоящите Общи условия изброените понятия са използвани със следното значение:

Клиент е всяко физическо лице или юридическо лице, което използва услугите на онлайн магазин Ирис Оптика собственост на Оптисимо ЕООД с ЕИК: 204903598 с адрес на регистрация гр. Бургас, жк. Изгрев, бл. 94.

 

Услугите са:

 

 

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОСТЪП

Предоставен достъп през уеб браузър до информацията от този сайт.

Създаване и персонализация на собствен акаунт чрез регистрация, която дава възможност за осъществяване на поръчка.

Покупка на продукт от сайта или изпълнение на индивидуална поръчка при определени условия, включваща изработка по индивидуално зададени параметри и стойности.

 

 

 

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

Акаунт е раздел / страница от уебсайта използван единствено от регистриран потребител. При използване на услугата акаунт, потребителят има право да променя своите лични данни и информация. Въведените лични данни и съответно промените направени по тях, не трябва да възпрепятстват осъществяването на контакт със служителите на Ирис Оптика или да правят невъзможни условията за изпълнение на поръчка.

Всеки клиент може да поиска по всяко време деактивация на акаунта си, ако счете за нужно или по собствени съображения.

 

 

 

ПОРЪЧКА В ОНЛАЙН МАГАЗИН

При осъществяване на поръчка онлайн, клиентът заявява желание да получи определена стока или услуга от Ирис Оптика срещу заплащане. При закупуване на определен продукт или услуга по индивидуално зададени параметри и стойности, Ирис Оптика има право да изисква предварително заплащане, като същевременно вземе мерки това изискване да е упоменато в съответната продуктова страница или друга страница от този уебсайт към момента на реализиране на поръчка от клиента.

При поръчка на диоптрични очила/контактни лещи, задължение на клиента е да въведе коректни и верни данни за диоптрична сила и пупилна дистанция (P.D.) в случаите, в които е необходимо.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Ирис Оптика изработва всички очила с или без диоптри, очила за компютър. Този род продукти попадат в група стоки изработени по индивидуална поръчка. Съгласно Закона за защита на потребителите Чл. 57. алинея 3 този род продукти не подлежат на връщане. Ирис Оптика, обаче ще ви възстанови напълно сумата за рамката, като от общата сума на очилата се приспада стойността на вече изработените оптични лещи. В тази връзка при получаване на пратка съдържаща продукт изработен по индивидуална поръчка, опция преглед и тест не се задава.

 

 

БЮЛЕТИН

При използване на услугата "Новини", потребителят има възможност да избира записване и отписване от този бюлетин по всяко едно време.

Получаването на информационен бюлетин след записване за услугата, не се третира като нежелано търговско съобщение. Предоставеният при записване имейл не се предоставя под никаква форма на трети лица.

 

Ирис Оптика си запазва правото да прецени дали да предостави регистрационен профил на потребител, да отстрани или ограничи потребителски профили, които по своя преценка счита за неприемливи, както и в случай, че са налице нарушаване на общите условия за ползване.

 

 

Ирис Оптика събира и обработва лична информация на потребители, единствено с цел коректно реализиране на направена онлайн поръчка. При посочени грешни данни за контакт или адрес на доставка, Ирис Оптика не се ангажира с изпълнение на поръчка.

Ирис Оптика си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия за ползване, като своевременно уведоми своите потребители за направените промени.

 

С приемането на настоящите общи условия за ползване, потребителят се съгласява личната му информация да бъде използвана за осъществяване на онлайн поръчка, контакт със служителите на Ирис Оптика или ползване на услугата "Новини".