Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие се съгласявате с това. Запознайте се с политиката за използване на бисквитките тук.

Онлайн проба на очила

22.12. 2012 г.

 

 

 

Пробвайте онлайн очилата, които харесахте!

 

 

Знаете ли, че вече можете да пробвате онлайн харесаните от Вас диоптрични рамки или слънчеви очила, за да видите дали дадена форма би стояла добре на лицето Ви или просто да тествате модели, които друг път не бихте пробвали? Ирис Оптика направи възможно това за Вас.

 

 

За целта отворете избран от Вас модел диоптрични рамки или слънчеви очила, а след това кликнете на бутона "пробвай".

Можете да качите собствена снимка и да тествате как би Ви стоял всеки модел диоптрична рамка или слънчеви очила. Качете снимка от бутона вляво   и наместете маркера над лявото око, а над дясното и потвърдете с натискане на бутона .

 

 

След като веднъж сте качили своя снимка на един модел, можете да пробвате всеки друг, който решите само с едно натискане на бутона, без да се налага повторно качване.

Снимката, която качвате трябва да е в близък план и да е изрязана по сходен начин като демо снимка (в синята рамка).

В случай, че качвате своя снимка и очилата не застават на правилна позиция, качете нова, но в по-близък план или просто при качване наместете маркерите малко по-нагоре от нивото на очите.

 

 

Можете да запазите снимка с натискане на този бутон .

*Тъй като апликацията за пробване е създадена за достъп чрез компютър, опцията пробване не може да се ползва пълноценно през всеки модел таблет или смартфон, тъй като изисква действия с курсора на мишката.

**За пробване от мобилен телефон или таблет препоръчваме мобилни браузери Chrome, Firefox или Opera за Android.